ТОВ “ТВО Гідравліка” стала представником компанії NEVPA в Україні

У червні цього року наша компанія встановила партнерські зв’язки з турецькою компанією “Nevpa”, яка  відома у всьому світі якісною продукцією для вантажівок, фургонів та рефрижераторів. Вона була заснована у 1952р., і спочатку являла собою майстерню з токарними верстатами, де виробляли гідравлічні підйомники та механізми.

З 1980 р. це вже група компаній NEVPA, продукцією якої є аксесуари для кузовів і фургонів вантажівок, а також обладнання для виробників причепів і рефрижераторів.

Як і більшість сучасних заводів, NEVPA вважає своєю першочерговою місією екологічність процесу виробництва та ефективне використання природних ресурсів. І, звичайно, задовольняти високі запити своїх зарубіжних клієнтів першокласною сучасною продукцією. В своїй країні компанія вже давно є лідером галузі та подає приклад колегам і конкурентам високоякісними товарами, з дуже конкурентними цінами та відкритими до іновацій та постійно вдосконалюваними виробничими процесами у виробництві.

В асортимент нашої компанії включена більшість товарів NEVPA, а саме: направлючі для штор та зсувних дахів, петлі та замки та фіксатори дверей, елементи закріплення вантажу та багато інших позицій, з якими ви можете ознайомитись в каталозі нашого сайту.